Svetovni dan psov v Pasji.net in Naj Model 2024

Preteklo soboto, 24. avgusta, smo z ekipo iz najboljše pasje in mačje trgovine Pasji.net organizirali izjemen dogodek ob svetovnem dnevu psov, ki bo vsem udeležencem (in nam organizatorjem) še dolgo ostal v lepem spominu. Udeležba na dogodku, kjer so bili glavni junaki seveda vaši kužki je popolnoma presegla naša pričakovanja - samo na fotografiranje je prišlo kar 85 kužkov s svojimi lastniki, še več pa jih je obiskalo trgovino, kjer so se kužki lahko posladkali s pasjo torto. Najmlajši udeleženec med kosmatinci je bil star komaj 4 mesece, najstarejši pa častitljivih 18 let!

Največji izziv dneva je predstavljalo iskanje ravnovesja med hitrostjo pri fotografiranju na eni strani in umirjenostjo na drugi. Ves čas smo se namreč zavedali, da je v in pred trgovino dolga vrsta in seveda smo si želeli, da vsi čimprej pridete na vrsto. Hkrati pa je moje vodilo, da imajo kužki na fotografiranju dobro izkušnjo, zato vedno želim, da imajo dovolj časa, da malce povohajo, se spoznajo z opremo in sprostijo. Ekipa iz Pasji.net je ves čas izjemno lepo skrbela, da je vse potekalo tekoče in brez zapletov – vsak udeleženec je prejel zaporedno številko in imel možnost, da se vmes odpravi na pijačo, na sprehod v Ikeo ali celo domov počakat na svojo priložnost za fotografiranje. Dogodek je trajal skoraj 5 ur in pol, povprečno pa je fotografiranje vsakega kužka trajalo dobre 3 minute.

Moje delo pa se ni končalo z zadnjim pritiskom na sprožilec. V dneh po dogodku sem za urejanje ene fotografije potrebovala od 20 do 30 minut, saj sem želela, da so vse podobe psov popolne in odražajo njihovo edinstveno osebnost. Skupaj sem tako urejanju namenila več kot 40 ur.

Iskreno se iz srca zahvaljujem vsem, ki ste se udeležili dogodka, za tako neverjeten odziv in za potrpežljivost ter dobro voljo na dogodku – brez vas dogodek ne bi bil tako uspešen! Ogromna zahvala gre tudi ekipi iz Pasji.net - Nini, Črtu, Urši in Tisi za popolno izpeljan dogodek od začetka do konca!

Za konec smo organizirali še glasovanje za Naj Modela! Svoj glas je oddalo skoraj 3.000 ljudi, zmagal pa je whippet Car. Skupaj z lastnico sta prejela bon v vrednosti 100 za fotografiranje pri meni IN Ruffwear žogico za kužka!

Naj Model 2024 whippet Car

Next
Next

Dobrodelno pasje fotografiranje 2024